annonce

Sådan kan du få muligheden for at koble af med dine yndlingsbøger

For en rigtig læsehest, kan der ligge meget til grund for trangen til at læse. Det kan dog være svært at få det hele til at passe ind i den travle hverdag og dermed er det nærmest umuligt for de fleste at finde tiden til at kunne koble af med de bedste bøger. Men det behøver heldigvis ikke at være sådan at du kun kan få tid til at læse når du holder ferie. 

Med lydbøger kan du multitaske og skabe tid til det hele 

Når læselysten sætter ind, så kan det være vildt frustrerende hvis man ikke kan finde tid og ro til at sætte sig godt tilbage med en god bog. Endnu værre er det, når man først har fået taget hul på en hel serie eller en af de større bøger, for det er som om at uanset hvad man gør, så bliver man forstyrret i at kunne læse. 

Nogle har fundet vejen frem med lydbøgerne, for her er det muligt at klare hjemmets rengøring og vasketøj imens man får fortællingen læst op. Men det kan for den ægte læsehest ikke virke tilstrækkeligt, selvom det som oftest er en meget billigere løsning at benytte sig af lydbøger, for de fysiske bøger er ikke billige. 

Når økonomien spænder ben for din lyst til at læse en god bog 

Når du skal finde løsningen på at kunne slænge dig tilbage med en bog med ro i sindet og uden nogle forstyrrelser, skal du først have fundet dig den gode bog. Det er som skrevet en dyr fornøjelse at benytte sig af de fysiske bøger og allerede her kan man opleve at der er noget der spænder ben for den ønsketænkning man har sig.  

Er økonomien dårlig, men er der samtidig lang tid til den næste fødselsdagsgave som kunne være den bog du vil læse, kan du starte med at se på de bøger du i forvejen har stående. Er der en af de gode gamle sager der eventuelt kan klare et læs igen eller må du finde pengene til en ny bog nu og her.  

Du finder her en god side online, hvor du får et godt overblik over de muligheder der er i forhold til lån. Med denne former for oversigter, vil du have lettere ved at gennemskue hvad der er det bedste valg, hvis du står i den situation, at du finder et kviklån attraktivt. På siden er det også muligt at læse sig klogere på hvad et kviklån egentlig er og hvad du bør være særligt opmærksom på, hvis du benytter dig af dette. 

Ryd kalenderen for aftaler og skab et perfekt sted til læsningen 

Når du har fundet dig en god bog, så sørg for at trække stikket til omverdenen. Ryd din kalender for et par dage og find evt. et andet sted end dit eget hjem, hvor du ved at du kan gemme dig væk fra andre for en stund. Har du allerede et godt læsehjørne derhjemme, kan det være fint at du bare låser døren og skaber en hyggelig stemning for dig selv. 

Sørg desuden for at slukke for din telefon eller læg den væk i et andet rum, så den ikke kan forstyrre dig. Undersøgelserne har vist at hvis man har telefonen indenfor rækkevidden, vil man hurtigt blive distræt i hvad man foretager sig, for i stedet at lede opmærksomheden over på telefonen der fylder ude i periferien.  

Kommentarer lukket til Sådan kan du få muligheden for at koble af med dine yndlingsbøger