annonce

Køb dine bøger billigere – 3 måder du kan gøre det på

Er du træt af at bruge for mange penge på bøger, og vil du gerne købe dine bøger billigere, har vi her et par tips til dig, som du kan lade dig inspirere af.

Læs flere anmeldelser af fantasybøger her.

Meld dig ind i en fordelsklub

Til at begynde med kan du overveje at melde dig ind i en af de mange fordelsklubber, der gør det muligt for dig at spare mange penge på køb af nye bøger.

Der findes flere af disse fordelsklubber derude, og du kan nemt finde frem til dem med en hurtig søgning.Det koster et månedligt abonnement, men så får du som regel også en stor besparelse på alle dine nye bøger samt fri fragt på alle dine ordrer, så du ikke skal tænke på at betale mere for levering.

Køb dine bøger brugt

Dernæst kan du også overveje at købe dine bøger brugte i stedet for. Der er mange, der sælger deres bøger videre, når de har læst dem en enkelt gang, og det kan du jo overveje at gøre brug af.

Det er nemt at finde brugte bøger til salg på stort set alle platforme inden for brugt salg. Det kan være på DBA, Facebook Marketplace eller lignende. Det er bare at søge efter lige netop de bøger, du er interesseret i at købe, og så kan du ellers være heldig at finde bøgerne til en meget lavere pris, end hvad du skal give for dem fra ny af.

Byt dine bøger til nye bøger

Sidst, men ikke mindst, kan du også overveje at komme i gang med at bytte bøger. Der findes flere tjenester, hvor du kan bytte dine nuværende bøger til andre bøger og på den måde få nye bøger hjem på hylden uden at betale en krone for det.

Det er jo oplagt for dig, der gerne vil af med dine gamle bøger, som du har læst, mod at få nogle nye bøger ind i huset, som du kan se frem til at læse. Det kan du jo undersøge nærmere, hvis det er interessant for dig.

Kommentarer lukket til Køb dine bøger billigere – 3 måder du kan gøre det på