annonce

Derfor bør du overveje at investere i et solnet til din hund

Hunde minder på mange måder om os mennesker og udviser en række særegne behov, som er vigtige at tage højde for. Behov som man ikke nødvendigvis altid er opmærksomme på, men som kan være yderst værdifulde i forhold til en øget trivsel og helbred. I denne sammenhæng kommer et solnet ind i billedet, da den er det sande vidunderprodukt, man ikke vidste, man manglede. Læs med, og bliv klogere på, hvorfor du bør investere i et solnet. 

Solen udgiver udover varme også en række stærke UV stråler, der i længdens løb kan forårsage både hudskader men også forøget temperaturstigninger og svedeture, hvilket kan være ubehageligt for hunden. I sommerhalvåret hvor solen flere timer dagligt står på sit højeste, kan dette være svært at beskytte mod. Dette er tilfældet, hvor et solnet bliver anvendeligt.  

Afskærm for solens UV-stråler 

Et solnet heraf også bekendt som en solafskærmning, har til formål at skærme for solen, og således tilbagekaste op mod 80% af solens stråler. Hermed er du garanteret, at din hund ikke udsættes for sundhedsskadelige stråler i tilfælde, hvor den færdes udendørs under højlys dag.  

Uanset hvor henne din hund befinder sig, hvad end det er i haven, i bilen eller afventende ved buret, kan et solnet bruges. Det er let transportabelt, og samtidig skabes der luft gennem, hvorved hunden vil opleve ventilation. 

I disse sammenhænge kan et solnet anvendes 

I tilfælde, hvor din hund udsættes for en længere ventetid udendørs, bør et solnet anvendes. Et solnet gør ventetiden mere behagelig, og din hund vil i længdens lange løb takke dig mange gange for denne indsats. I situationer, hvor du er nødsaget til at placere din hund indendørs i bilen, er det også anvendeligt at gøre brug af et solnet, og således gør det mere udholdeligt at vente i høj varme. 

Kommentarer lukket til Derfor bør du overveje at investere i et solnet til din hund