bøger ideer til netværk fagforeninger
Artikler

3 måder du kan lære mere og udvide dit kreative netværk som forfatter

Selvom vores værker altid er vores egne og vi skal finde vores egen stemme at tale med igennem kunsten, så er det altafgørende for langt de fleste af os at kunne sparre med andre, få og give feedback eller blot dele inspiration. For nogen kan det godt være lidt svært fordi, forfattergerningen er noget man foretager sig meget alene. Få tre nemme ideer til, hvordan du kan komme igang med at udvide dit netværk her.

1.    Dan en privat skrivegruppe

Vær modig, skriv ud til venner eller netværk som du tænker kunne være interessante at have med i en privat skrivegruppe. Mød hinanden en gang om måneden og læs hinandens tekst eller del noget inspirerende læsning med hinanden. Det giver en masse inspiration og gør, at I kan lære lidt af, hvad I kan lide ved hinandens tekster.

2.    Find en facebookgruppe

Der findes massevis af fora for både spirende og etablerede forfattere. Post der om at lave et virtuelt sparringsnetværk eller spørg på dit lokale bibliotek. Rigtig ofte har de en lokal skrivekreds eller viden om lokale tilbud for forfattere.

3.    Bliv medlem af fagforening

Find en fagforening der passer til dig og udnyt deres gode netværk og udbyd af kurser og netværksevents. En anden fordel er også at fagforeningen er et sted hvor du kan få hjælp til kontrakter, rettigheder og andre spørgsmål som kan dukke op undervejs i din proces. På fagforeninger.com kan du sammenligne fagforeninger og læse lidt mere om deres forskellige tilbud.  

Kommentarer lukket til 3 måder du kan lære mere og udvide dit kreative netværk som forfatter