annonce

Tips til hvad du kan lave med børnene i sommerhuset

Ferietid er lig med familietid. Skal I holde ferie i Danmark i år, så er der helt sikkert mange sjove oplevelser i vente. I sommerlandet er der liv og glade dage, og hvis vejret ellers lover solrige dag, så er der strand og vand på programmet. At tage i sommerhus er for mange danskere en fast tradition, men ved du egentligt hvad du skal foretage dig når hyggen rykker indendørs? Læs de gode tips her.

Underholdning til de mindste

De fleste forældre er nok klar over, at det gælder om at være sikker på at der er underholdning nok til børnene. Selvom det er sundt at kede sig, kan en dag indendørs i sommerhus måske blive for stille for de mindste. Derfor er det en god idé at huske forskelligt underholdning til børnene. Det kunne for eksempel være brætspil, en børneguitar eller noget kreativt de kan hygge sig med.

Brætspil, som de gode gamle klassiske spil kan nydes af hele familien og kunne være alletiders hygge på en regnvejrsdag i sommerhuset.

Tegnefilm og læsestof

Til børnene kan det også være en god idé at have nogle film med på ferien. Hvis I skal være indendørs det meste af dagen, så kan I jo sætte en sjov tegnefilm på som børnene kan hygge med. Måske kan i voksne få jer en slapper med en avis eller noget andet læsestof. Er der nogle som er glad for fodbold og gerne vil læse mere om sporten, så kan det være at PL er relevant.

Det er også vigtigt at huske at få slappet af, og ikke hele tiden have planer på programmet. Så regner det udenfor, og jeres måske andre planlagte aktiviteter er aflyst, så ses det som en slags pause. I har jo trods alt ferie.

Kommentarer lukket til Tips til hvad du kan lave med børnene i sommerhuset