diverse

Grav den firkantet trampolin ned i din have

Hvis runde trampoliner med ben ikke passer til din have, så kan du overveje at grave en firkantet trampolin ned i stedetEn firkantet trampolin giver mere plads, passer bedre i haven og gravet ned passer den langt bedre på dine børn. Det er garanteret sjov og ballade hele dagen lang.  

Hvad giver man til børnene, der sidder begravet i bøger dagen lang? De skal da have en trampolin, så de kan røre sig lidt. Haven er jo ikke bare til pynt, den skal også bruges til at lege i. Præcis som dengang du var lille. En firkantet trampolin kan du let grave ned i haven, så den passer ind. Det ser både flottere ud, og så er det langt sikrere end en trampolin med ben.  

En firkantet trampolin til nedgravning passer ind 

En trampolin til nedgravning behøver ikke længere være rund og have fire ben. Der er faktisk masser af fordele ved at købe en firkantet trampolin til at grave ned i haven i stedet for. Du kan læse mere om trampoliner og den bedste firkantet til nedgravning her.  

En firkantet trampolin til nedgravning er meget lettere at placere rundt i haven. Den passer bedre ind i hjørnerne og ser bedre ud, når det tilpasses havens linjer. Med en firkantet nedgravet trampolin kan du gøre legen til en fast del af havens udtryk. Den stikker ikke ud og fylder på samme måde, som en trampolin med ben gør. Det bliver ligesom et bed eller et bøgetræ, det kommer garanteret til at se flot ud. 

Dine børn vil elske det. Du og dine børn vil få masser af motion, og det vil tilmed være sjovt samtidig. De får masser af springkraft i benene, så med god ro i sindet kan overlade dem til trampolinen. Der er masser af plads på en firkantet trampolin, så hvis du selv får lyst til at deltage, så er lørdagsunderholdningen sikret. 

Kommentarer lukket til Grav den firkantet trampolin ned i din have