Artikler

Brug efteråret til at læse bøger

Efterårets smukke farver lyser op igennem regn og blæst, og det går imod koldere tider. Når det bliver koldt, så trækker vi indenfor i varmen. Her kan du få nogle tips til, hvilke bøger du kan varme dig på i efteråret. 

Lidenskab for litteratur

Uanset om du elsker at læse, og allerede bruger et hvert ledige øjeblik på at dykke ned i litteraturens vilde verden, eller om du endnu ikke er kommet i gang med læseprojekterne, så er efteråret et godt tidspunkt at åbne bøgerne. Om efteråret forsvinder dagslyset tidlig, og man bliver tvunget indenfor i varmen. En god måde at holde varmen, er under et uldtæppe, med en god bog.

Hvis du kan lide en stor historie, så kan du lægge ud med en af Ken Follets store romaner. Hvis du er mere til dansk krimi, så er Sara Blædel Dansmarks krimidronning. En af årets store snakkiser er Stine Pilgaards, Meter i Sekundet. Du kan selvfølgelig også begive dig i kast med endelig at komme i gennem de store klassikerne, som Dostojevskij og Tolstoj, eller du kan starte lidt mere forsigtig ud, med Hemingways Den Gamle Mand og Havet. Husk at lave en varm kop the, og sluk alle telefoner, inden du synker ned i sofaen med din bog.

Lidenskab i litteratur

Hvis du virkelig har brug for at varme dig i litteraturen dette efterår, så kan du kaste dig over den udskældte Shades of Grey. Den er måske ikke kendt for sine store litterære kvaliteter, men du kan være sikker på at du får varmen. Hvis lidenskaben i litteraturen får blodet til at pumpe, så kan du bevæge dig videre over til datingsiden Victoria Milan. Måske er der andre som har brug for lidt varme i det kolde efterårsmørke? Vinteren kan blive lang uden noget at dele den med. Hvis du er på jagt efter den eneste ene, så kan du prøve lykken på en af de mange datingsider som er online. Du finder måske din ny flamme via gratis dating online? Uanset om du leder efter den store kærlighed, eller om du bare er ude efter eventyr, så kan online dating være en god måde at varme sig på i efterårskulden.

 

Kommentarer lukket til Brug efteråret til at læse bøger