Categories
Uncategorised

Er det trygt at låne penge online?

Man bliver bombarderet med reklame for hurtige online lån fra højre og venstre, men hvor trygt er det egentlig ta låne penge online ? Har lånebranchen fået ufortjent dårligt ry? Det kan du læse mere om her. 

Det er blevet tryggere at låne online

Lånebranchen har haft dårligt ry for at markedsføre hurtige og uhensigtsmæssigt dyre online lån. Sådan behøver det ikke være i virkeligheden, og det er faktisk sådan, at nogle få, enkelte leverandører, har ødelagt for mange. Der findes nemlig seriøse aktører på lånemarkedet, der gerne vil låne ud penge indenfor ansvarlige rammer. Nu er der også kommet en del politiske reguleringer, der gør det sværere at drive med lyssky lånevirksomhed.

Det skal for eksempel være meget tydeligt, hvor meget et lån eller et hypotetisk lån vil kunne komme til at kose. Det kan man løse ud af det der hedder låneeksempler, der står tydeligt på sammenligningssites og lånesteders websites. På den måde, kan du hurtigt se, om et lån kommer til at blive meget dyrere, en det du havde regnet med. På samme måde, kan du også på mange lånesteder foretage en låneberegning, inden du ansøger om lån.

Der er også kommet et fortrydelsesret i henhold til kreditaftaleloven, som gør at du kan fortryde et lån inden 14 dage. Dette minder om den lovgivning der er i forbindelse med køb af varer. Dette er en god sikkerhed. Hvis du ikke fik tænkt dig godt nok om inden du underskrev en låneaftale, kan du dermed betale tilbage lånet og få aftalen opløst, hvis det er inden de 14 dage. Det giver dig også en ekstra mulighed for, at tænke dig godt om, så du ikke tager et lån, der måske vil sætte dig i en uhensigtsmæssig økonomisk situation.

Find ud om online lån er noget for dig og få mere info, hvis du vil se, hvilke vilkår og regler der gælder lige nu.

Overvej om du har brug for et lån

Det er selvfølgelig op til låneudbyderne, at tilbyde lån indenfor ansvarlige rammen, men du har også selv et ansvar. Der er flere tiltag der skal sikre at bankerne ikke låner ud til nogen, der ikke har råd til det. For eksempel, bliver der altid foretaget en automatisk kreditvurdering, inden du kan blive godkendt til et lån. Men det er kun dig der ved, hvor meget du bruger hver måned og hvor meget der egentlig er plads til gæld i dit budget. Derfor er det en god ide at tænke sig lidt ekstra godt om, selv om du bliver godkendt til et lån online

Hvis du finder ud af, at det er noget for dig, klik ind og lån penge online til det du har lyst til og drømmer om.

Categories
diverse

Træpersienner til dit hjem

Overvejer du også at skifte dine gamle blomstergardiner ud i stuenNu er der penge at spare ved at vælge persienner i træ. De er rene hyggespredere, kaster et dejligt lys og giver den helt rigtige stemning i dit hjem. Læs videre og lær mere om træpersienner. 

Du kender sikkert de gamle persienner i aluminium. De larmer og knitrer, når man retter den til, og hvis du er uheldig, krøller de sammen på vej op. Måske er du vokset op med gamle og slidt gardiner i dit hjem og kender følelsen. 

I dag kan du få persienner i træ, så du kan undgå besværet med metalpersienner. Om det er til køkken, stue eller soveværelse så kan du med god samvittighed købe billige træpersienner, og du kan være helt sikker på at du kan få nogle træpersienner der passer til dine vinduer. Du kan nemlig købe træpersienner på mål i dag online. De bidrager til hyggelig og varm stemning, så du og din familie kan nyde roen i jeres hjem.  

De rene hyggespredere 

Persienner i træ skaber en dejlig og hyggelig stemning over hele hjemmet. Persienner i aluminium kan være besværlige, og med billige træpersienner har du en varm og taktil fornemmelse på dine værelser. Samtidig signalerer du udadtil, hvordan et rart hjem ser ud.  

De billige træpersienner har også en praktisk funktion. De tiltrækker ikke nær så meget støv som persienner i aluminium, fordi de ikke generere statisk elektricitet, og derfor ikke samler nær så meget støv. Hvis du er træt af at støve persienner af, så er billige træpersienner lige noget for dig. 

Persienner i træ kan du tilpasse dit hjem så let som ingenting. Du kan specificere dem, præcis som du ønsker dig, og der er intet til hinder for, at persiennerne kan tilpasses dit hjem. Gør dit hjem trygt og rart at være ved at skifte dine gamle og kedelige gardiner eller persienner i aluminium ud med nogle helt nye af træ.  

Categories
diverse

Grav den firkantet trampolin ned i din have

Hvis runde trampoliner med ben ikke passer til din have, så kan du overveje at grave en firkantet trampolin ned i stedetEn firkantet trampolin giver mere plads, passer bedre i haven og gravet ned passer den langt bedre på dine børn. Det er garanteret sjov og ballade hele dagen lang.  

Hvad giver man til børnene, der sidder begravet i bøger dagen lang? De skal da have en trampolin, så de kan røre sig lidt. Haven er jo ikke bare til pynt, den skal også bruges til at lege i. Præcis som dengang du var lille. En firkantet trampolin kan du let grave ned i haven, så den passer ind. Det ser både flottere ud, og så er det langt sikrere end en trampolin med ben.  

En firkantet trampolin til nedgravning passer ind 

En trampolin til nedgravning behøver ikke længere være rund og have fire ben. Der er faktisk masser af fordele ved at købe en firkantet trampolin til at grave ned i haven i stedet for. Du kan læse mere om trampoliner og den bedste firkantet til nedgravning her.  

En firkantet trampolin til nedgravning er meget lettere at placere rundt i haven. Den passer bedre ind i hjørnerne og ser bedre ud, når det tilpasses havens linjer. Med en firkantet nedgravet trampolin kan du gøre legen til en fast del af havens udtryk. Den stikker ikke ud og fylder på samme måde, som en trampolin med ben gør. Det bliver ligesom et bed eller et bøgetræ, det kommer garanteret til at se flot ud. 

Dine børn vil elske det. Du og dine børn vil få masser af motion, og det vil tilmed være sjovt samtidig. De får masser af springkraft i benene, så med god ro i sindet kan overlade dem til trampolinen. Der er masser af plads på en firkantet trampolin, så hvis du selv får lyst til at deltage, så er lørdagsunderholdningen sikret.