Salgsboder

Salgsboder 2017

Kelz0r.dk (Hack’n’Slash)


Begge dage på Kvisten

Kelz0r.dk – Danmarks førende forhandler af Magic: The Gathering og andre nørdede produkter – kommer til Fantasy Bogmesse! Med sig bringer de et stort udvalg af fantasybøger, der ikke kan findes andre steder i Danmark, såsom Dragonlance bøgerne, The Legend of Drizzt, diverse Eldricth Horrer bøger, og meget andet, såsom brætspil, kortspil og merchandise, der kan få ethvert nørdhjerte til at banke lidt hurtigere.”

 

 

Dork Brothers


Begge dage på Kvisten

Hos Dork Brothers kan du prøve kæfter med at spille Pokemon og Magic The Gathering. Dork Brothers er en butik i Næstved som sælger alt indenfor Warhammer, Magic The Gathering, live rollespil og meget mere.

 

 

Camilla Sindrup
Begge dage på Kvisten

Det er ikke altid man bare kan lægge en bog væk, efter man har læst den, nogen gange hænger den ved.
Camilla laver bogmærker og andre fantasy-inspirerede ting, så tag et smut forbi, og få en nørde snak om bøger og kreativitet

 

Books & Dragons


Begge dage på Kvisten

Catharina har skrevet fantasy, siden hun var 16 år gammel – og spillet rollespil omtrent lige så længe, som har været og er en stor inspirationskilde for hende. Hun drømmer om at kunne leve af at være forfatter og kreativ. Hun er selvudgiver og har sit eget forlag: Forlag Kjelgaard Vedel-Smith. Udover at skrive fantasy kreerer hun også drager, dragehandsker og håndlavede smykker. Det hele er noget man kan købe via hendes webshop: Books & Dragons (www.booksanddragons.com).

 

 

 

Langes Bog & Idé

Begge dage i Ny Spisesal

Hvis forlagenes medbragte bøger ikke er nok, så kan man også købe bøger hos boghandleren Langes Bog & Idé.

 

 

Forlagene

Begge dage i Gammel Spisesal og i Ny Spisesal

Mød forlagene og deres forfattere. Der vil være rig mulighed for at købe bøger.

 

Kontakt til Salgsboder

Lars Månsson
Telefon 55 88 41 35
laman@naestved.dk

Jesper Christensen
Telefon 55 88 41 58
jechr@naestved.dk

Facebook

Facebook