Forfatterne

Agama:
Jan Kjær

Jan Kjær er forfatter og illustrator. Han har skrevet (og illustreret) 45 bøger og er udkommet i 14 lande. Han er kendt for serier som “Nomerne”, “Heksebogen” og “Taynikma”. Hans seneste udgivelser er “Englejægeren” og “Nomerne: Viljetyven”. Ved Herlufsholm Fantasy Bogmesse vil Jan Kjær holde en  interaktiv-historieworkshop, hvor man kan være med til at forme historiernes udvikling.

Alvilda:
Nicole Boyle Rødtnes

Nicole Boyle Rødtnes har skrevet historier siden hun var 13 år. Det har altid været en del af hende, selvom vejen hvortil hun er i dag, ikke har været uden forhindringer. I 2003 stiftede hun foreningen HUF (Håbefulde Unge Forfattere), hvilket støttede hende til i 2008, at kunne blive optaget på Forfatterskolen for Børnelitteratur. Hun debuterede i 2010 med romanen “Dødsbørn”, som var første del af en fantasyserie på fire bind. Ved Herlufsholm Fantasy Bogmesse 2017 vil Nicole fortælle om serierne “Ilttyv” og “Zombie-jæger”. “Ilttyv” er en dystopi trilogi for unge. Tredje og sidste del udkom i november 2016. “Ilttyv” handler om Troy og Shay som begge kæmper for at overleve i en verden, hvor kun de rige har råd til kvalitetsilt. Da Shay bliver fængslet under falske anklager og ikke har råd til at betale ilten i fængslet, bliver de begge tvunget ud i en livsfarlig alliance. “Zombie-jæger” er en letlæsningsgyser for børn. Serien er udkommet i 8 bind og forsætter i serien “Zombie-jæger: den nye verden”. Anden del af ”Zombie-jæger: den nye verden” udkommer d. 5.10.2017 og hedder “De dødes mission”. “Zombie-jæger” handler om Alo og Ava der begge blev forældreløse, da zombievirussen brød ud. Sammen drager de ud for at finde en kur, men rejsen er ikke uden fare.

Forlaget Andersen & Vig:
Eva Egeskjold

Eva Egeskjold debuterede i 2011 med første bind i young adult-fantasyfortælling “Næslandet”. Fortællingen præsenterer et fantasyunivers, der er bygget op helt fra bunden med en skabelsesberetning. Universets grundpille er: én klode – ét kontinent, hvorpå ikke kun ét verdenstræ – som nordisk mytologis Yggdrasil – men to træer, slog rod i tidernes morgen. Det ene træ hentede lys og næring ned til jorden – det andet groede derimod ind i sig selv og dybt ned i jorden. Af de to træer fødtes to forskellige racer, og kampen for overlevelse og magten i landet begyndte. Fortællingen er spækket med anderledes fantasyvæsener; det har været et bevidst valg fra forfatteren at gå udenom de gængse for at give universet sit helt eget udtryk. Efter 6 års venten, udkommer nu sidste del af Næslandet med titlen “Asaphs Rige”.

Forlaget Calibat:
Emil Blichfeldt
og Søren Tim Nordbo